Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2024. Augusztus 29. 14:24, csütörtök | Sport

Szlovéniában rajtol

Szlovéniában rajtol

A hétvégén Szlovéniában versenyez Szász László, miután kategóriájában nyerni tudott a montenegrói Plevljában. Gyakorlatilag a nyáron egy hétvégés pihenőse volt a gyémántsisakos magyar versenyzőnek, s most Ilirska Bistricán nyomja a

A viszonylag gyors és nem túl technikás pályán 1998-ban versenyzett először az örökös magyar bajnok, aki többször is nagy sikerekkel búcsúzott a versenyhelyszíntől. Úgy érzi, hogy kategóriájában is eséllyel veszi fel a harcot a 240 fős mezőny többi tagjával.

– Az autó rendben van, átnéztük, s a gumik mellett remélem, hogy a megfelelő beállításokat is sikerül megtalálni erre a közele 5 kilométeres, 2 sikános versenypályára – nyilatkozta a verseny előtt Szász László, miközben Ilirska Bistrica felé tartott arra a versenyre, ahol eddig végig dobogón tudott végezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:42, péntek | Sport

Férfi kézilabda klubvilágbajnokság - A Veszprém hosszabbításban megnyerte a döntőt

A Veszprém HC nyerte az Egyiptomban rendezett férfi kézilabda klubvilágbajnokságot, mivel hosszabbítás után 34-33-ra legyőzte az előző három alkalommal aranyérmes német SC Magdeburgot a csütörtöki döntőben.

2024. Október 04. 07:34, péntek | Sport

Nagyot küzdött, de kikapott a Fradi a Tottenhamtól

Második mérkőzését is elvesztette a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga alapszakaszában: a magyar bajnok csütörtökön hazai pályán 2-1-re kapott ki az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurtól.

2024. Október 03. 21:55, csütörtök | Sport

Világsztárokkal érkezik a Rallycafé őszi lapszáma

Kalle Rovanpera, Johan Kristoffersson, Nani Roma és Valtteri Bottas egyaránt hosszabb interjút adott a Rallycafe Magazin idei harmadik számának.

2024. Október 03. 08:04, csütörtök | Sport

Nemzetek Ligája - Húszezer euróra büntették a magyar szövetséget

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 20 ezer eurós (8 millió forintra) büntetéssel sújtotta a magyar szövetséget (MLSZ) a szurkolók viselkedése miatt.