Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2018. Október 01. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Simon Gym FSE

Három meccs, három győzelem

Három meccs, három győzelem

RE-GYM Reménység Kupa 2018. szeptember 29. Budapest

Szeptember 29-én három versenyző képviselte a fertőszentmiklósi Simon Gym SE-t Budapesten a RE-GYM Reménység Kupa nevű thaibox edzőmérkőzéseken.

Németh Márk egy fiatal elsőmeccses budapesti versenyzővel mérte össze az erejét, aki jelentős magasságbeli és súlybeli hátrányban volt Márkhoz képest. Márk végig uralta a mérkőzést, és hatalmas fölényben bunyózott. Az első menetben térddel arcon találta az ellenfelét, akire számolni kellett. A második menetben is számoltak az ellenfelére szintén egy térdes miatt. A harmadik térd már végzetesnek bizonyult, így Márk KO-val nyert a 2. menetben. Márk magabiztosan és jól bunyózott, szinte találatot sem kapott, így jogosan bizakodnak, hogy a következő megmérettetésen Baján is eredményes lesz.

Németh Krisztián nagyon magabiztosan, pontosan, koncentráltan, az erejét jól beosztva dolgozott. Végig kézben tartotta, sőt uralta a mérkőzést. Kézzel és lábbal egyaránt pontosan és hatékonyan dolgozott. Kétség sem férhetett hozzá, hogy ki volt a jobb. Ha ilyen jó formában lesz és az erejét is jól osztja be, akkor Baján ő is éremesélyesként léphet ringbe.

Windisch Zoli győri ellenfelet kapott, aki az utóbbi időben robbanásszerűen fejlődött és mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb formát mutatott. Nagyon éles, kiegyensúlyozott meccsre volt kilátás. Zoli egy tiszta fejrúgással talált a menet elején, de az idő múlásával a győri versenyző egyre többet talált tisztán, és átvette az irányítást. Edzői tanácsra Zoli egy bal egyenes-jobb combrúgás összetétellel talált, aminek következtében az ellenfele combja lesérült az 1. menet végén és nem tudta folytatni a küzdelmet.

Gratulálunk a sportolóknak és edzőiknek, Simon Lászlónak, Molnár Sándornak és Tóth Ricsinek.

Címkék: Simon Gym FSE, thaibox

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 16:00, hétfő | Helyi

Halálra gázolt egy embert a Győrből Kapuvárra közlekedő vonat

A 42. héten történt.

2024. Október 21. 13:00, hétfő | Helyi

A visszaváltható palackokkal az Osli Önkéntes Tűzoltó Egyesületet is támogathatja

Qr kód használatával bárhonnan.

2024. Október 21. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Október 20. 19:00, vasárnap | Helyi

Mi köze az őszi avarnak az éghajlatváltozáshoz?

Mit tegyünk az őszi avarral?